Întrebări frecvente

1. De unde provin produsele?
Toate produsele provin din colecţia personală, dar ocazional acceptăm să listăm şi unele lucruri ce aparţin unor persoane apropiate (aceste produse vor fi întotdeauna inspectate, curăţate şi fotografiate de noi). Majoritatea produselor din colecţia personală au fost achiziţionate de-a lungul anilor din surse diverse: magazine, târguri, uneori chiar de pe ebay. O data cu trecerea timpului s-a impus, din păcate, renunţarea la acele articole care nu se mai potrivesc cu dimensiunile sau gusturile actuale :)

2. În ce stare sunt produsele?
Toate articolele sunt autentice, de calitate şi în stare excelentă. Listăm doar lucruri pe care ne-ar placea şi nouă să le primim (fără defecte ascunse, surprize neplăcute etc).
Toate produsele postate pe site sunt inspectate şi descrise cât mai atent. Ele pot fi:
  • noi, cu etichetă (nu au fost purtate şi nu prezintă nici un defect, au eticheta originală)
  • ca noi, fără etichete (nu au fost purtate şi nu prezintă nici un defect, dar nu mai au eticheta originală)
  • în stare excelentă (produse folosite, dar care nu prezintă semne de uzură)
  • în stare foarte bună (ocazional, vor fi postate produse cu mici defecte, dar a căror valoare de colecţie justifică păstrarea lor) 
Orice defecte vor fi descrise cât mai clar şi ilustrate cu foto. Toate produsele sunt curate, gata de a fi purtate - însă ţinând cont că fiecare are propriile sale preferinţe în materie de detergent, balsam sau spray de rufe, vă sfătuim să încercaţi să le clătiţi oricum înainte de purtare.

3. Ce fel de ambalaje folosiţi?
Întrucât acest blog are caracter personal şi ocazional, nu ne permitem să investim în ambalaje pretenţioase. În general produsele vor fi expediate în cutii de carton (uneori refolosite, este un mic ajutor pe care îl dăm naturii); cutiile vor fi ambalate şi sigilate cât mai bine, pentru ca produsele să ajungă la dumneavoastră în stare perfectă.

4. Fotografiile produselor sunt modificate?
Fotografiile de pe site sunt făcute cu o cameră digitală Canon  SX130 IS. Pentru fundal folosim în general hârtie albă, apoi aplicăm eventuale corecţii (contrast, luminozitate) în Microsoft Office Picture Manager pentru a obţine o imagine care să reflecte cât mai bine produsul în realitate. Culorile pot însă să difere uşor de la un monitor la altul, în funcţie de setări.

5. Faceţi schimb de link cu alte bloguri?
 Dacă vă interesează un schimb de link cu noi, aşteptăm cu drag un mesaj pe e-mailul myoldiesbutgoldies@gmail.com - însă vă rugam să ţineţi cont de faptul că probabil nu vom răspunde pozitiv acelor bloguri care:
  • promovează produse cu caracter îndoielnic (sutiene, chiloţi etc.) sau care nu au nici o legătură cu specificul blogului nostru (jocuri, vânzări auto etc)
  • promovează celelalte bloguri printr-un simplu link, fără imagine, sau printr-un blogroll uitat într-un colţ de pagină
6. Faceţi schimb de produse?
Momentan nu facem schimburi şi nici nu suntem interesaţi de a achiziţii pentru revânzare, dar vă mulţumim că v-aţi gândit la noi.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu