luni, 23 ianuarie 2012

Giveaway aniversar!


Deoarece luna aceasta blogul My Oldies a aniversat doi ani de existenta, ne-am gandit ca ar fi un bun motiv de a cadorisi persoanele care ne-au fost alaturi in tot acest timp :) Avem placerea sa va invitam, asadar, la - taa-daaa-taaaaa-daaaaaaaa - primul nostru...



Si pentru ca ne place sa keep it simple, iata cateva reguli simple-simple de urmat:

1. Inscrierea se face prin comentarii publice la aceasta postare. Va rugam sa ne raspundeti la cateva intrebari:
  • Ce va place/ce nu va place la acest blog?
  • Cum ati ajuns sa ne cunoasteti?
  • Ce produse ati dori sa vedeti pe viitor?

2. Giveaway-ul este deschis tuturor celor care in acesti doi ani au comandat de la noi. Se accepta participarea anonima, dar va rugam sa lasati macar un indiciu - respectiv initiale, numele unui produs pe care l-ati comandat de la noi, sau sa ne dati un semn pe mail ca sa stim ca postarea respectiva va apartine. Nu este obligatoriu sa ne urmariti prin GFC sau pe Facebook.

3. Puteti acumula sanse in plus daca:
  • Aveti blog/cont de Facebook si promovati acest giveaway printr-un link. Daca alegeti aceasta varianta suplimentara, va rugam sa ne lasati link-ul in comentariul postat.
  • Ne trimiteti o poza purtand un produs cumparat de la noi :)
Toate persoanele care ne raspund la intrebari, ne promoveaza printr-un link si ne trimit foto vor obtine 3 sanse de castig la tragerea la sorti :)

Ce punem la bataie? Ei bine, vor fi doua premii, fiecare constand in produse la alegere de pe blog in valoare de 200 de lei si un voucher de cumparaturi pentru o comanda viitoare in valoare de 50 de lei. Vor exista doua castigatoare, una aleasa de noi pentru continutul postarii, iar cealalta decisa de Random.org (pentru aceasta a doua varianta se vor lua in considerare sansele suplimentare).

Giveaway-ul este deschis pana marti, 31 ianuarie inclusiv, iar castigatoarele vor fi anuntate miercuri, pe 1 februarie. Pana atunci speram sa va rasfatam cu cateva postari din colectia personala :)

Bafta si nu uitati sa ne contactati pe mail daca aveti intrebari! :)

7 comentarii:

  1. Se spune despre mine ca sunt o persoana extrem de pragmatica care face... sau nu...multe lucruri, unul dintre acestea fiind faptul ca nu dezvolt pasiuni devoratoare de timp, în mod inutil, cum sunt - dupa parerea mea - uitatul la telenovele si navigatul pe internet.
    Insa asta a fost pana anul trecut...cand am aflat de la o colega ca vintage-ul chiar este o treaba ”serioasa”,ca exista bloguri care sunt o adevarata incantare pentru privitor si ca sunt sanse sa iti imbogatesti garderoba cu piese valoroase, unele chiar rare, pe care - de regula- nu ti le-ai permite.
    Si uite asa am devenit dependenta de blogul ”My oldies...” și am inceput colaborarea cu posesoarea acestuia care s-a dovedit a fi o persoana rabdatoare, serioasa, prompta si...plina de umor:)iar lucrurile pe care alege sa ni le ”incredinteze” sunt impecabile si de inalta calitate.
    De-a lungul timpului am achizitionat o gama larga de produse...esarfe, pulovere (oh!cashmirul...:), curele, genti, sacouri...asa ca nu stiu daca mi-as dori ceva in plus, in mod deosebit...Desi, am eu o doleanta pe care am impartasit-o dnei Mihailovici...asa numita ”little black dress”, eu nereusind pana in prezent sa o gasesc pe cea PERFECTA! Si, poate, mai multe obiecte de incaltaminte si bijuterii...Oh!...si blanuri...
    Desi, nu! e perfect asa cum este...altfel ajung sa dublez timpul pe care il petrec in prezent in fata calculatorului:)
    Eu va multumesc ca existati, ca mi-ati inseninat existenta si nu pot decat sa va doresc multi ani aniversari!
    Magda Georgescu

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si sa ne incantati cu lucruri frumoase mult timp de acum inainte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca am intalnit, in urma unui search intamplator, blogul dvs. Initial mi-a atras atentia lozinca "We like our money..." , funny si atat de adevarata! Dar am devenit clienta permanenta a blogului datorita ofertei speciale prezente aici. Cu timpul am ajuns sa apreciez si increderea pe care mi-o da seriozitatea cu care sint descrise produsele de pe acest blog.

    Imi plac hainele din materiale naturale si cu tinuta, deosebite ca design si bine croite. Aici am gasit tot ce mi-am dorit, articole atent selectate: rochii, fuste, bluze, jachete...Sunt fana fustelor ample, bluzelor diafane si puloverelor moi. Am gasit aici si genti de calitate, la preturi foarte bune. Intotdeuna imi face placere sa arunc o privire pe postarile noi. Garderoba si buna mea dispozitie de zi cu zi(caci cele doua sunt legate intre ele, recunosc:)) nu au avut decat de castigat de cand v-am cunoscut.

    Poate mi-as dori sa vad mai multe haine in culori surprinzatoare, precum fusta portocalie Kenzo luata vara trecuta. Nu sunt neaparat o fana a imprimeurilor, dar a hainelor in culorilor tari, uni, cu siguranta :)
    Va voi urmari 'vitrinele' in continuare cu interes, este una din placerile mele 'online'.

    Numai bine va doresc si la citi mai multi ani de activitate!
    A.A.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!
    Blogul acesta este preferatul meu, si revin aici ori de cate ori vreau sa-mi clatec ochii cu ceva frumos. Am apucat sa achizitionez doar o pereche de Balerini Lanvin, insa i-am purtat toata vara si sunt mandra de ei :D.
    De blog am aflat hoinarind prin Blogrollul cuiva, nu mai retin. Mi-au placut de la inceput produsele expuse, descrierile si diversitatea. De fiecare data cand postati noutati ne oferiti un spectacol vizual. Daca as avea ceva de adaugat...as vrea sa vad cateva esarfe Hermes de-ale Liviei, daca nu pentru vanzare, macar sa-mi fac putin sange rau, ca eu nu am asa o colectie :)
    Mult Succes!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara!

    Imi plac in mod deosebit esarfele, asa ca dupa mai multe cautari pe net am dat intamplator peste blog-ul dvs.,unde am gasit o esarfa de matase superba.
    Avand in trecut cateva experiente neplacute in achizitionarea de produse de pe alte bloguri, am fost un pic sceptica la inceput in a-mi incerca norocul in achizitionarea esarfei care-mi placea atat de mult de pe "My Oldies But Goldies".
    Spre surprinderea mea, mi s-a raspuns imediat la e-mail, respondentul dand dovada de o seriozitate si amabilitate care m-au convins imediat in a achita in avans esarfa, pe care doar o vazusem pe blog (tablou de vantoare- Mantero).
    Am fost incantata de colaborarea excelenta cu Doamna Livia, iar esarfa este in stare perfecta, exact asa cum mi-a spus.
    Ceea ce mi-a placut si-mi place la blogul dvs. este faptul ca produsele sunt intr-adevar deosebite,aparte, nu gasesti asa ceva in alte parti. Sunt descrise perfect, in detaliu, si sunt prezentate in multe poze clare si elocvente.
    Imi mai place faptul ca sunt date tot timpul, idei despre modul in care s-ar putea purta sau asorta un anumit articol. Mi-a placut foarte mult link-ul catre site-ul unde arata in cate moduri se poate purta o esarfa. Arata o preocupare continua si o pasiune intensa pentru ceea ce faceti. Totodata prin toate aceste lucruri, dovediti un deosebit respect pentru persoanele cu care interactionati, noi, cumparatorii.
    In ceea ce priveste esarfa, a ajuns preferata mea si nu pierd nicio ocazie in a o etala. Atrage intotdeauna multe priviri!
    Eu ca si persoana cu experiente neplacute in achizitionarea de articole vestimentare de pe alte bloguri, apreciez cu atat mai mult aceste calitati ale dvs., sinceritatea si corectitudinea.
    Ceea ce nu-mi place atat de mult este faptul ca, nici nu apucati sa postati bine produsele, ca se si rezerva in cateva minute. Totdeauna vad multe lucruri frumoase care sunt deja rezervate.
    Ce as imbunatati eu la blog, daca imi permiteti, si nu va suparati,nu ca nu arata bine si asa, dar as mai imbunatati aspectul lui, dar nu ca si structura ci ca grafica. As merge pe un look mai glamour si mai atragator, ca doar "Toate articolele sunt autentice, de calitate si in stare excelenta" si pe buna dreptate sustineti acest lucru.
    Ca si structura e bine structurat, indrumarile sunt scurte si clare, articolele sunt usor de gasit.
    Ceea ce mi-ar place mie sa gasesc pe blog, ar fi....bineinteles mai multe esarfe :)) dar mi-ar face placere sa gasesc si accesorii de tipul gablonturilor(brose,coliere, cercei, etc.)


    Mult succes in continuare!

    Iulia
    P.S. - va voi trimite pe e-mail o poza cu mine purtand esarfa achizitionata

    RăspundețiȘtergere
  6. LA MULTI...CAT MAI MULTI ANI !
    AM DESCOPERIT BLOGUL CU .....MUUULT TIMP IN URMA, MERGAND DIN BLOG IN BLOG, IN CAUTARE DE CALITATE, SERIOZITATE SI PROMPTITUDINE.
    LE-AM GASIT PE BLOGUL DVS, ATAT EU CAT SI FRATELE MEU CARE A LICITAT ( DIN GERMANIA) PENTRU UN SACOU SUPERB CARE MI-A INCANTAT ANIVERSAREA.
    O SA VA TRIMIT SI POZA ACESTUIA PE MAIL. AM CUMPARAT IN REPETATE RANDURI PRODUSELE DVS, PENTRU FRUMUSETEA SI TRAINICIA LOR, CA SI PENTRU VERSATILITATEA ASORTARII.
    CE MI-AR PLACEA SA GASESC PE BLOG? POATE MAI MULTE ACCESORII, MAI MULTE COLIERE, BRATARI, CERCEI, MAI MULTE POSETE SI TOPURI VAPOROASE DE VARA.
    SPER CA DUMNEZEU SA VA TINA SANATOSI CA SA VA PUTETI CONTINUA ACTIVITATEA, SPRE BUCURIA CLIENTELOR DUMNEAVOASTRA, A CAROR FIDELITATE V-ATI GANDIT SA O RASPLATITI LA CEAS ANIVERSAR.
    AM SCRIS ACEST COMENTARIU CU MAJUSCULE NU DOAR PENTRU CA AM PROBLEME CU VEDEREA, CI MAI ALES PENTRU CA MERITATI CU PRISOSINTA, PENTRU MUNCA DEPUSA, ACEST LUCRU, RECUNOASTEREA VALORILOR PE CARE LE PROMOVATI, ALATURI DE PRODUSELE DVS !
    LA MULTI, MULTI ANI !
    BEATRICE- GALATI

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello si La multi ani!si la multe postari!Inca de la inceputurile sale am admirat blogul myoldiesbutgoldies,meritandu-si prisosinta titulatura de blog fruntas,fiind unul din preferatele mele!Am fost cucerita de diversitatea si calitatea articolelor si am achizionat multe comori de care sunt f incantata,insa am si ratat o groaza:(;Felicitari!De 2 ani ,la fiecare sfarsit de saptamana va urmaresc si de ceva luni si pe facebook;Sunteti k un drog ce a stiut sa creeze dependenta;Calitatea articoleleor este ireprosabila;majoritatea fiind mult mai frumoase decat in realitate;Sugestii nu prea am,ptr k se vede k ati depus foarte multa munca si pasiune,iar rezultatul este pe masura;AA,DOAR, CAT MAI MULTE POSTARI!:)P.S va invidiez ptr comorile personale,iar minunata Hermes,cea Roberta di Camerino si gentutele Salvatore Ferragamo are my favourites!Daca pe viitor veti avea indurarea sa va despartiti de gentuta Hermes,ma inscriu pe lista doritoarelor!Si felicitari ptr colectia de esarfe Hermes!;eu nu ma pot lauda decat cu vreo 4;La multi ani inca o data si incantati-ne cat mai mult timp!Aida

    RăspundețiȘtergere